E-Gates bij het vliegveld

Tijd is kostbaar! 
Wees een van de eersten om te genieten van de Caribische wind

Alle buitenlandse bezoekers die op Curaçao aankomen zijn verplicht om een ingevulde ED-kaart te hebben voor immigratie vrijstelling. Op dit moment kunnen reizigers de ED-kaart aan boord krijgen van de vluchten die naar Curaçao komen. De online ED-kaart kan worden ingevuld in het comfort van uw huis voordat u zelfs uw vlucht naar Curaçao begint. Door de Online ED-kaart in te voeren, wordt de hoeveelheid tijd die in de immigratielijn wordt besteed, aanzienlijk verminderd. De Online ED Card zal in overeenstemming zijn met het Automated Border Management System, aangeduid als "eGates".

Edgates ed-gates ecard e-card immigration Curacao travel fast airport Hato card

Maak uw ED-card compleet

 

Na het boeken van uw vlucht kunt u het formulier invullen door alle vereiste velden in te vullen. Het formulier moet ingevuld worden voordat u naar Curaçao vertrekt. Na het invullen dient u het formulier in door op de 'save' knop te klikken. U ontvangt een e-mailbericht ter bevestiging van uw online registratie. Indien mogelijk kunt u de online registratie uitprinten. Deze bevestiging garandeert geen toegang tot Curaçao. Een grenscontrolebeambte in de haven van binnenkomst heeft de definitieve bepaling.

 Maak hier uw ED Card compleet  

ED-Card at the eGates Curacao for immigration border

Online travel fast Edcard ed card help airport hato

Heeft u een taxi nodig? Dat kunnen we regelen!
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Newsletter

To receive updates from Curacao Suites Hotel about exclusive experiences, events, destination launches and more, please enter your details here below:

*Best Available Rate Guarantee assures you receive the best rates when you book directly with us.

If you find a lower publicly available rate within 24 hours of booking, we will match that rate.

© 2012-2019 Curacao Suites Hotel